easy ombre gel

easy ombre gel Easy ombre gel is een hoog gepigmenteerde color gel waar je zeer gemakkelijk ombre nagels mee kunt maken met behulp van een sponge. Ben jij geen ombre queen geen probleem, je kunt bij de easy ombre gel ook perfect gebruiken voor een full color, hand painting..let op de easy ombre gel heeft een plaklaag dus er dient steeds een toplaag over. 

Volume:
5 gr 

Uithardingstijd:
LED 60 sec / UV 2 min 

Opmerkingen:
Door de verschillende resoluties van uw beeldscherm is het mogelijk dat de kleuren van de foto's enigzins kunnen afwijken van de echte kleuren van onze producten. Kom vrijblijvend langs om de kleurstalen te zien. Bewaar de UV/LED producten uit het zonlicht en op een koele en droge plaats.

Veiligheidsmaatregelen:
Uitsluitend voor professioneel gebruik. Bij contact met ogen overvloedig met water spoelen en een arts raadplegen. Vermijd contact met de huid. Lees aanwijzing voor gebruik zorgvuldig. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Ingredienten:
Acrylates, copolymer, hydroxypropyl, methacrylate, silica, dimenthicone, Ci 77491, Ci77492, CI77891, Ci 77007, Ci15880, Ci 77266, ethyl trimethylbenzoyl phenylphosphinate

Al onze producten zijn cruelty en vegan free.